fredag 30 november 2007

Stephen Hawkings på lördagPå lördag så är det Stephen Hawkings fest i källaren på Brogatan. Emil och revK spelar skivor, GBG Anders är på besök tillsammans med Crinan och jag kan tänka mig att det blir lite göteborgs musik också.

Ni är hjärtligt välkomna i alla fall.

Stephen Hawkings
Brogatans källare
24-03
gratis

Och för att ladda lite kan ni kolla in GBG anders blog: mind on the run för lite fina låtar eller ladda ner en riktigt fin mix från Crinan: Parlour

Alright! Ses på lördag!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hej Emil. Jag lyssnade lite mer på läder sen, johan gillade också. Jag tyckte om det som inte var så tyskt. Alltid när du ringer är jag helt trubbled i något eller mitt i något så jag kan inte svara på vad jag tycker om förra m7singeln.

Hoppas ni får roligt på lilla torg, jag brydde mig SÅ mycket om våningen när vi tittade på den med victorsägaren. Fan. En annan sak: nu när du flyttat har du dina saker på någon vind då? För jag undrar var mina skivor jag glömt är, försöker samla ihop några av dem hyfsat på en plats nu. I alla fall de av dem jag gillar bäst? Jag har fått rabatt på ett typ hotellrum för att jag ville hyra det i tre veckor så jag ska ta dit skivspelare och så.

Good luck withevery thing.

Johanna

Anonym sa...

Tak for en interessant blog