onsdag 26 november 2008

Disco Noir på Lördag och massa annatDenna veckan blir en riktigt intensiv vecka för Stephen Hawkings, men det gillar han. Mycket bra musik, dans, gott att dricka... och vad mer behöver man.

Anyhow.

Nu till helgen får Underlandet riktigt finbesök från en av landets finaste Dj´s, Anton Klint. När han inte åker runt om och spelar sitter han i studion och producerar musik som Tiedye eller klipper om en gammal dänga som Västkustska ryggdunkarsällskapet.

Med ena foten i vänstra sidan och den andre i osten kommer natten fyllas av cosmicboogierock!

Väldigt välkommen!

Anton Qlint (Tiedye/Västkustska ryggdunkarsällskapet, GBG)

http://www.myspace.com/dothetiedye
http://www.myspace.com/vastkustskaryggdunkarsallskapet


Underlandet. Varje fredag 23 - 03. Brogatans Källare. Fri entré.

-----------------------------------------

På fredags spelar även revK på Rasoir. Mellan 21-23 blir det lite flummig romantisk twin peaks jazz från 30-40 talet, och sedan efter det drar vi på lite mer med moderna rythmer. Fast allt är nästan modern jämfört med 30-talet. Då blir det den bästa blandningen. Kom och drick goda coctails!

21-01, Café Rasoir, gratis inträde

Passa även på att gå in på Café Rasoirs facebook och kolla in lite filmer från förra veckan: http://www.facebook.com/group.php?gid=15505859949

-----------------------------------------

Och på Lördag så är det ju Disco Noir på The Rumble. Och det bästa är att Joel Martin från Quiet Village kommer och spelar!

Joel Martin är nämligen en man som letar skivor mest hela tiden. Om normala skivletare är som svenska snorkelturister i Egypten så är Joel Martin motsvarigheten till Steve Zissou.

Ibland träffar han sin kompis Radioslave och klipper ihop nya låtar av skivorna som Joel hittat i nåt rostigt gammalt hål. Tillsammans blir de mästerklipparna Quiet Village. Namnet kommer från en skiva såklart, en filmisk easy-listening klassiker av Martin Denny.

Det är mycket musik med filmtema i Joels liv. En gång om året så spelar Quiet village in en halloween-mix med skräckfilmstema till www.beatsinspace.net. Filmkopplingarna är även tydliga på deras fullängdsalbum Silent movie där gitarriff trängs med fiskmåsläten. På skivan finns både musikaliska actionscener, dansscener och sweet lovemaking - allt i olika exotiska filmmiljöer.

På lördag kommer Joel från sin hemstad London till vår hemstad Malmö för att spela lite med sina skivor. Förmodligen får vi dansa för Joel tycker om dansmusik från 70-talet. Får vi inte dansa kanske det kommer att bli som en film, fast bara med musik.

23-03, Inkonst, 120 kr

Lyssna lite här: http://www.myspace.com/quietvillage

-----------------------------------------

Inga kommentarer: