måndag 18 augusti 2008

Stephen Hawkings och Music InMotion Onsdag 20/8 på DebaserÄr sommaren över? Jag vet faktiskt inte. Delvis... Nu på onsdag så är det då dags för sista Stephen Hawkings på Debaser för denna gången. Vi har ju haft fantastiska kvällar och planerar att avsluta med en lika bra. Dagen till ära har vi bjudit in dans/musik-kollektivet Music InMotion som spelar och dansar improviserat och live. Sjukt bra faktiskt. Så här skriver de själva:

Music in motion är två dansare och två musiker som möts i en improvisation vilket betyder att föreställningen skapas i nuet och beslut om föreställningens riktning tas i stunden den pågår. På så sätt uppstår ett nytt framträdande varje gång vi uppträder.
Musikerna spelar elbas och elgitarr och har varsin looppedal som redskap för att komponera musiken. Resten av skapandet för både ljud och rörelse är upp till inspirationen i stunden, samarbetet mellan dansare och musiker och mellan utövare och publik.

Music InMotion: Elinor Matti, Siri Persson, Kim Walltin och Niklas Tjäder

Emil, Harry och revK spelar ju både ute och inne. Ute blir det en fin blandning av sommarens bästa. Inne blir det en fin blandning av höstens stundande dansmusik. Som vanligt med ett klart fokus på psykedelisk rock disco ethno jazz fusion...


Stephen Hawkings & Music InMotion
Onsdag 20/8
19-03
Debaser, Norra parkg 2
Gratis innan 22, 40 kr efter.

www.myspace.com/motioninmusic

Inga kommentarer: